Protecția datelor personale

Pentru că în trecut ați călătorit cu VIP BUSINESS VOYAGE și ați fost clientul nostru, trebuie să știți că printre responsabilitățile noastre față de dvs. se află și modul în care avem grijă de datele dvs. personale. De la data de 25 mai 2018 ne-am aliniat standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679.

Ce trebuie să știți despre datele dvs. personale și modul în care noi le prelucrăm?
După cum probabil știți deja, datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate și stocate în baza consimțământului dvs., în vederea îndeplinirii obligațiilor contractuale (interesul nostru legitim) și în baza prevederilor legale.
Pentru a avea o vacanță liniștită și pentru a ne îndeplini toate obligațiile față de dvs., atunci când este necesar, comunicăm aceste date și către partenerii noștri (transportatori, hotelieri sau alți furnizori de servicii).

Cu ce scop prelucrăm aceste date?
Vip Business Voyage prelucrează datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • pentru a ne asigura că aveți o vacanță liniștită și a ne îndeplini obligațiile și drepturile care decurg din contractul cu dvs., turistul nostru;
 • pentru a ne asigura că nu ratați nicio promoție, eveniment. Datele dvs. cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul dvs. pentru comunicări de marketing direct, promovarea serviciilor noastre, noutăți și concursuri;
 • pentru determinarea și evaluarea intereselor dvs. prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura că vă oferim serviciile ideale pentru dvs.;
 • realizarea de analize statistice folosind date anonimizate.

 • În afară de scopurile noastre care reies din obligațiile contractuale - interesele legitime și prevederile legale, prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se va face doar cu acordul dvs.

  Contact și suport privind datele dvs.
  Vă puteți exercita drepturile prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor printr-o cerere scrisă, datată, semnată și transmisa către Vip Business Voyage prin:

 • e-mail, folosind formularul de contact din paginile website-ului;
 • poștă, la adresa București, str. Agricultori, nr. 37-39, et. 1, sector 2.

 • Pentru orice întrebări sau nemulțumiri, vă puteți adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor, prin email sau telefonic, folosind datele de contact din paginile website-ului.
  Ne angajăm să aplicăm toate măsurile tehnice și organizatorice pentru asigurarea securității datelor dvs. personale, protejării lor împotriva distrugerii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat asupra lor.

  Termeni și condiții

  de utilizare a website-ului vipvoyage.ro

  ACCEPTAREA CONDIȚIILOR
  Prin accesarea acestui website și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare, atunci trebuie să întrerupeți de îndată conexiunea cu acest website.

  DESCRIEREA SERVICIILOR
  Vipvoyage.ro pune la dispoziție informațiile în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca, pe cât posibil, ca la publicarea lor acestea să fie exacte.

  NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
  Vipvoyage.ro nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest website.
  Vipvoyage.ro nu garantează în niciun fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest website.
  Vipvoyage.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui website şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe website.
  Vipvoyage.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul niciunui material (contract) prezentat pe acest website. Acestea sunt prezentate în scop informativ și fiind considerate drept utile.
  Vipvoyage.ro nu poate fi tras la răspundere pentru materialele (contractele) prezente pe website, acestea fiind prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

  REGULI GENERALE
  Orice utilizator care vizitează acest website o face pe propria răspundere. Materialele şi informațiile conținute în acest website sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de niciun fel de garanţii, explicite sau implicite.

  LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
  Vipvoyage.ro nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile website-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pentru orice durată, inclusiv nelimitată, din orice motive tehnice sau comerciale.

  ÎNCHEIEREA ACORDULUI
  Vipvoyage.ro își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment, fără a anunța în prealabil. Drept urmare, vă rugăm să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

  Informații precontractuale / Contractul cu călătorul

  Pentru a vă informa asupra condițiilor comerciale ce vor guverna colaborarea dintre părți, vă punem anticipat la dispoziție informații precontractuale și contractul cu călătorul.
  Pentru a le studia, vă rugăm să faceți click pe icoanele de mai jos.

  Pentru vizualizare, este necesar să aveți instalat pe sistemul dvs. un program specializat în citirea fișierelor PDF (ex.: Adobe Reader).

  Informații precontractuale - în format PDF

  Contractul cu călătorul - în format PDF

  Modalități de plată

  Plata numerar în lei sau euro

  Plata serviciilor se poate face la sediul agenției VIP Business Voyage de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 18:00.

  Plata prin transfer bancar

  Plata în lei se va face la cursul de vânzare al ING BANK de la prima oră din data emiterii facturii/efectuării plătii. ING BANK actualizează cursul de vânzare de câteva ori pe parcursul unei zile.

  Pentru plata prin transfer bancar sau depunere în contul nostru bancar, vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru a vă (re)confirma rezervarea, termenul de plată, cursul valutar și a vă transmite factura proformă în baza căreia se efectuează plata.

  Plata prin transfer bancar/depunere în cont este considerată confirmată în momentul vizualizării sumei plătite în contul VIP Business Voyage. Simpla transmitere a copiei ordinului de plată sau a foii de depunere bancară NU sunt considerate confirmări ale plății.

  Biletele de avion sau serviciile turistice vor fi emise doar după încasarea efectivă a banilor în conturile agenției. Verificarea conturilor se poate face de agenții VIP Business Voyage de luni până vineri în intervalul orar 9:00 - 18:00.

  După efectuarea plății, clientul trebuie să transmită agenților VIP Business Voyage, în timp util, următoarele informații: numele pasagerului, suma și banca unde s-a efectuat plata.

  VIP Business Voyage nu își asumă responsabilitatea în cazul în care plata este efectuată de către client din proprie inițiativă, clientul nu anunță efectuarea plății sau transferul bancar nu se confirmă în intervalul în care rezervarea este activă. Astfel, în această situație, în care banii sunt încasați și rezervarea a fost anulată de către compania aeriană, agenția va rambursa suma achitată sau va asista pasagerul pentru găsirea unei alternative de călătorie.

  S.C. VIP BUSINESS VOYAGE S.R.L.
  R.C.: J40/3177/2017; Cod fiscal: 37190907.
  București, str. Agricultori, nr. 37-39, etaj 1 (Codecs Office Building), sector 2.

  Conturi deschise la ING BANK Romania:

  RON: RO33 INGB 0000 9999 0671 6112
  EURO: RO81 INGB 0000 9999 0677 7813

  

  Doriți să primiți cele mai noi oferte?

  Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de email.

  Cod de validare:

  Suntem un partener de încredere

  În fiecare an de la înființare, VIP Business Voyage a primit certificarea "Firmă de încredere", drept recunoaștere a înaltului nivel profesional și a atitudinii impecabile în relația cu clienții săi.

  Contactați-ne!

  Informații suplimentare:

  031.108.00.02

  Persoane de contact:

  • Andreea SANDU / 0744.173.909
  • Andreea GHIȚĂ / 0727.710.280
  • Irina OLTEANU / 0722.326.982
  • Sorin GHEORGHE / 0743.024.360

  Trimiteți-ne un mesaj

  Doresc să primesc cele mai noi oferte!

  Cod de validare: